Over ergobaan.nl

Doorzoek de C.V. database

Op zoek naar een ergotherapeut die aansluit bij uw wensen en voorkeuren? Ga naar Kandidaten zoeken en vindt dé ergotherapeut met de door u gezochte competenties!

Wil je gevonden worden door een werkgever en de baan vinden van je dromen die helemaal aansluit bij jouw voorkeuren? Ga naar Aanmelden en vul je gegevens in.

Tarieven
Voor € 199,- wordt uw vacature voor 60 dagen op de website geplaatst. Voor € 239,- kunt u uw vacature plaatsen en heeft u tevens toegang tot onze CV database.

Het aanmaken van een profiel en plaatsen van een CV is voor werkzoekenden een gratis service.


Advertentie
 
 
Advertentie

Ergobaan.nl is dé banensite binnen de ergotherapie

Ergobaan.nl is de site die zowel werkgevers als werkzoekende verder helpt. De mogelijkheden die Ergobaan.nl biedt maakt het verschil!

Door de opzet kan werkelijk elke (aankomende) ergotherapeut bij ons zoeken naar een vacature die bij hem/haar past. Ergobaan.nl heeft vacatures specifiek voor de ergotherapie. Als werkzoekende kan je verschillende manieren kiezen om zichtbaar te zijn voor een werkgever. Je kunt volledig zichtbaar zijn met je profiel en CV, alleen met CV of alleen mailings ontvangen van banen wanneer je niet actief op zoekt bent. Je kunt tevens een digitale presentatie van jezelf uploaden. De manier om jezelf te presenteren aan een toekomstige werkgever!

Voor werkgevers biedt Ergobaan.nl ook zoveel meer! Naast het plaatsen van een vacature, bestaat ook de mogelijkheid om de CV database te doorzoeken. U heeft zelfs de mogelijkheid om direct met een kandidaat in contact te komen. Het kan zelfs zijn dat u al een eerste indruk kan krijgen voordat de kandidaat überhaupt uitgenodigd is voor een gesprek. De digitale presentatie kan u alvast een beeld geven van uw wellicht toekomstige medewerker!

 

Waarom ergobaan.nl

Het geavanceerde en gebruiksvriendelijke zoeksysteem van Ergobaan.nl zorgt ervoor dat je als werkzoekende snel, makkelijk en heel gericht op zoek kunt gaan naar de voor jou meest geschikte vacatures en precies daar waar je wilt. En als je geen tijd of zin hebt om zelf naar vacatures te zoeken, kan je via de 'Baanmelder' automatisch nieuwe vacatures in je mailbox ontvangen. Zowel dagelijks, wekelijks als maandelijks. Net wat je zelf wilt.

Werkgevers kunnen snel en gemakkelijk zowel hun vacature(s) plaatsen als de CV database doorzoeken. Door het invoeren van 3 prioriteiten kunt u gericht zoeken naar de ergotherapeut die het beste past bij hetgeen u zoekt. Een CV match bij Ergobaan.nl is zo gemaakt!