Adverteren op Ergobaan.nl

Wat kost het?
Contract voor 1 maand € 199,- per maand Contract voor 3 maanden € 174,- per maand Contract voor 6 maanden € 159,- per maand Contract voor 12 maanden € 134,- per maand

 

Alle genoemde tarieven zijn exclusief BTW.


Advertentie

Banners

Het is mogelijk om een banner (beeld advertentie) te plaatsen en deze te laten linken naar uw website. Elke pagina biedt ruimte aan twee advertenties. Het is dé mogelijkheid om bij vele ergotherapeuten onder de aandacht te komen! En niet alleen ergotherapeuten die uw bedrijf kunnen introduceren binnen hun instelling, maar ook bij leidinggevende die vacatures plaatsen.

 

Met adverteren op Ergobaan.nl bent u in staat om de boodschap precies bij uw doelgroep te brengen. Daarnaast is het zeer kostenefficiënt. De kosten van een advertentie op het web vallen in het niet bij de kosten voor het adverteren in traditionele media als vakbladen of kranten.

 

Het is nu mogelijk om met een introductiekorting te adverteren. De prijzen zijn tijdelijk verlaagd. Bovendien kunt u er voor kiezen om uw advertentie na een maand te verlengen tot de gewenste hoeveelheid maanden, waarna het in de eerste maand teveel betaalde bedrag verrekend wordt met de volgende maanden. Elke maand ontvangt u een rapport waarin staat hoeveel bezoekers Ergobaan.nl heeft gehad en hoeveel bezoekers daadwerkelijk via de banner hebben doorgeklikt naar de website van uw bedrijf/ organisatie. Voor alle banners geldt dat het altijd mogelijk is om de teksten tijdens de looptijd aan te passen.

 

De bannermaat is 300 pixels breed x 250 pixels hoog, dat is een IAB standaard ‘Medium rectangle’. Het kan aangeleverd worden in gif of jpg formaat. Mocht u voor een contract kiezen met een langere looptijd, dan is exclusiviteit mogelijk. Concurrerende branchegenoten hebben dan geen mogelijkheid meer om op Ergobaan.nl te adverteren.

 

De bannermaat is 300 pixels breed x 250 pixels hoog, dat is een IAB standaard ‘Medium rectangle’. Het kan aangeleverd worden in gif of jpg formaat. Uw bedrijf/ organisatie kan zelf een banner aanleveren. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om via Ergobaan.nl een banner te laten ontwerpen. Afhankelijk van de soort banner kost dit tussen de € 120,- en € 360,- voor een gif animatie banner.